Programet

Misioni

“Së Bashku Bëjmë Qytete më të Mira”  

 

“Së Bashku Bëjmë Qytete më të Mira” është motoja e Programit të  Mbështetjes së Planifikimit Hapësinor Komunal në Kosovë (MuSPP), sepse vetëm duke planifikuar dhe punuar së bashku qytetet e Kosovës mund të bëhen vende më mira për jetesën e qytetarëve.

 

Kontaktet

UN-HABITAT zyra në Kosovë

Kati i 10-te 10000 Prishtina, Kosovo
Telefoni: +381 38 200 32611;
Faksi: +381 38 224 122
E-mail: info@unhabitat-kosovo.org

Fillimi > Programet > Programi I Mbështetjes... > Misioni