Partnerët tanë

UN-Habitat Kosovo ka bashkëpunuar me një gamë të gjerë të partnerëve të ndryshëm, donatorëve, partnerëve implementues, dhe mbështetësve gjatë viteve. Ju lutem gjeni ata në këtë faqe.