Galeria

Mesazhi i drejtorit Ekzekutiv të Habitat-it, Dr. Joan Clos i shfaqur gjatë seminarit

Të ftuarit në seminar

Zv. Kryeministri dhe Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal Z. Slobodan Petrovic

Zv. Ministri in Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Shpëtim Rudi

Shefja e zyrës së UN-Habitat-it në Kosovë, z. Krystyna Galezia

Kontaktet

UN-HABITAT zyra në Kosovë

Kati i 10-te 10000 Prishtina, Kosovo
Telefoni: +381 38 200 32611;
Faksi: +381 38 224 122
E-mail: info@unhabitat-kosovo.org

Fillimi > Galeria > Ngjarjet kryesore UN-Habitat > Dita Botërore e...