Galerija

Radionice o neformalnim naseljima

  

Pristina, Decembar 11 - 12 2007: Konferencija o neformalnim naseljima

  

Prishtina, Novembar 2 2007: Radionica o ne formalnim naseljima

 

  

Pec, 14. jun 2007. godine: Održano je kratko informisanje o intenzivnim diskusijama ucesnika druge terenske radionice o neformalnim naseljima u Peci. 

 

  

  

Djakovica 26 April 2007: Lideri Opstine Djakovica su se obavezali da ce poboljsati zivotne uslove u neformalnim naseljima. Ovi snimci su uradjeni tokom prve terenske radionice o neformalnim naseljima odrzanoj u Djakovici.  

 

  

Priština, 16. novembar 2006. godine: Predstavnici centralnih i lokalnih vlasti, medjunarodni i lokalni strucnjaci za urbano pravo, polise i regulisanje neformalnih naselja, lokalne i regionalne NVO, OEBS Misija na Kosovu i MuSPP/UN-HABITAT su se sastali kako bi razgovarali o razvojnim strategijama o urbanom poboljšanju i regulisanju neformalnih naselja na Kosovu.

  

Priština, Novembar 2006. godine: Lokalni i medjunarodni strucnjaci i predstavnici MuSPP/UN-HABITAT-a su posetili Kalabriu tj. neformalne naselje u Prištini. Poseta je bila deo radionice za urbano poboljšanje i regulisanje neformalnim naselja na Kosovu.

 

  

Priština, 12. Decembar 2006: Predstavnici Ministarstva za okruženje i prostorno planiranje, kancelarije UN-HABITAT-a na Kosovu i OEBS Misije na Kosovu su održali konferenciju za štampu cime je omoguceno javno informisanje javnosti o predlozima za regulisanje nezvanicnih naselja i poboljšanje urbanih sredina.  

 

Kontakt

UN-HABITAT kancelarija u Pristini

Ministrstva Zgradba "Rilindja" 10. Nadstropje 10000 Priština, Kosovo
Telefon: +381 38 200 32611;
Faks: +381 38 224 122
E-mail: info@unhabitat-kosovo.org

Naslovna > Galerija > Galerija konferencije i... >  Radionice o neformalnim...